Преподаватели

Виктория Блажева

Виктория Блажева

Първи вицепрезидент

УниКредит Булбанк

Виктория Блажева е Първи вицепрезидент в УниКредит Булбанк. Тя е Директор Комуникации, както и Diversity Manager на банката.

Виктория е член на борда на директорите на Тръст за социална алтернатива; ръководи работната група по комуникационна стратегия на Съвета на жените в бизнеса в България; член е на комуникационната работна група на Асоциацията на банките в България; член на Европейската асоциация на комуникационните директори и на Harvard Club of Bulgaria.

Основател е на инициативата The C-Suite Minimalists като част от MBA дисертацията й в Warwick Business School. Автор на статии в Капитал, Мениджър, 24 часа, блогове и др.

Завършила е бизнес програмата CORe на HBX Harvard Business School; професионалната програма „Иновации и предприемачество“ на Stanford Graduate School of Business; програмата за висши мениджъри на Harvard University, John F. Kennedy School of Government за стратегическо управление на неправителствени организации. Завършила е OU Business School, Великобритания и има диплома от London School of PR, където преподава, и др.

Интересите й са в сферите на практическото приложение на социалното течение минимализъм в компаниите за повишаване на ефективността, продуктивността и удоволствието от работата; предприемачеството; иновациите; образованието с фокус към повишаване на финансова култура; управление на различията.