Преподаватели

Дора Стрезова-Николова

Дора Стрезова-Николова

Маркетинг директор

Данон Румъния и Адриа

Маркетинг професионалист с дълъг опит в маркетинга и продажбите, менажирането на хора на различни нива и различни части от голяма организация.

Заемала е позиции в Маркетинг отдела на Данон Сердика, също и висока позиция в търговския отдел – Национален Мениджър Ключови клиенти в същата комапния, като е отговаряла за клиентите от т.нар. Модерна търговия.

След 2 години като Маркетинг директор на Данон България, основоположник на Българската Асоциация на Рекламодателите, Комисията по саморегулиране и член на КПДТА. от 2009 г е Маркетинг Директор на Румъния и Адриатическите държави, като през 2012 е в майчинство.

Вярва, че маркетингът е благодатен занаят, интересен микс от детайлно позанаване на пазара, конкуренцията и финансите, интуиция и щипка креативност. Смята се за късметлийка, за има удоволствието да практикува този занаят и да работи в чудесна компания, в която работи с целия маркетингов микс и освен товадава възможност на служителите си да растат в компанията, като опитват други професионални пътища, държави и култури.