Преподаватели

Ирена Комитова

Ирена Комитова

Управляващ партньор

Creative Solutions

Ирена Комитова е с дългогодишен опит в областта на управленското консултиране, мотивационното и бизнес обучение; в международния маркетинг и връзки с обществеността; в планирането и провеждането на изключителни събития “по поръчка”; в реклама и издателска дейност за луксозния бизнес, брандинг и образование в премиум сегмента.

Управленският й опит включва позиции като Изпълнителен директор на Орифлейм България (1994-2000), Изпълнителен вицепрезидент маркетинг и продажби на Алианц България Холдинг (2001-2002); генерален директор на Камор Ауто, вносител на BMW (2003-2005). Консултант и водещ на Семинара за лидери е при създаването и лансирането на EMBA програмата на Американския университет в България (2003).

Понастоящем е член на Надзорния съвет на Оргахим АД; партньор в Creative Solutions Ltd. и представител на The Economist Group (сп. Economist, EIU, Economist Events) за България, член на УС на Дамски форум.
Комитова е единствената българка със завършена магистратура по управление в Sloan програмата на Stanford University (2001); стипендиант на Pew Economic Freedom Fellows Program към факултета по дипломация на Georgetown University (1993); възпитаник на Georgetown Leadership Seminar (1993); с награда за Глобален лидер на бъдещето от Световния икономически форум в Давос (2000); обявена е за жена-менижър на годината в България (1996).

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015