Преподаватели

Виктория Блажева

Виктория Блажева

Първи вицепрезидент

УниКредит Булбанк

Виктория Блажева е първи вицепрезидент, Директор „Стратегия и бизнес“ на УниКредит Булбанк. Сред отговорностите й са да работи с топ мениджмънта и екипите на банката в управлението на стратегически инициативи и управление на промяната, отговаря и за координацията на ESG стратегията за България. Преди това над 10 години е била директор „Връзки с обществеността и комуникации“ на банката.

Виктория е в борда на директорите на Тръст за социална алтернатива и в борда на Harvard Club of Bulgaria. Член е на Съвета на жените в бизнеса и на Европейската асоциация на комуникационните директори. Изнасяла е лекции в областта на маркетинга, комуникациите и социалното предприемачество в различни програми и конференции. Води курса за „Корпоративни комуникации“ в българското представителство на London School of PR.

Завършила е MBA в Warwick Business School, бизнес програмата CORe на Harvard Business School, професионалната програма „Иновации и предприемачество“ на Stanford Graduate School of Business, програмата за висши мениджъри на Harvard JFK School of Government за стратегическо управление на неправителствени организации и др. Алумни е на Center for Finance, Technology and Entrepreneurship по програмите Fintech, AI и Open Banking. Има специализации и по устойчиви бизнес стратегии, кръгова икономика и др. Говори английски и италиански.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015