Преподаватели

Гергана Василева

Гергана Василева

Директор

London School of PR – Bulgaria

Гергана Василева е корпоративен консултант, екперт по мениджмънт на репутацията и бизнес коуч по лидерство с доказан дългогодишен опит в успешни кампании за мултинационални компании. Тя има международна практика и работи за клиенти във Великобритания и България. Кариерата й включва консутантски проекти, разработване на комуникационни кампании и програми по лидерство за множество международни компании сред които Coca-Cola, Experian, Nestle, P&G, Lufthansa, Western Union, Philips, BASF, Shell, IBM, Diageo, Coty и много други.

През 2005 година Гергана открива българския клон на London School of Public Relations, където води обучения и коучинг сесии по темите Лидерство и влияние, Мениджмънт на репутацията, Личен бранд, Вътрешни комуникации и ангажиране на служителите, Създаване на employer branding стратегии, Презентационни умения, Емоционална интелигентност и управление на конфликтите, Кризисни комуникации и създава вътрешни обучителни програми за различни организации.

Тя е собственик и Управляващ директор на консултанската компания UPR, основана през 2004 година. Основните сфери на специализация на компанията са дигитална и бизнес трансформация на комуникациите в организациите, обучителните процеси и развитието на служителите.

Гергана има висше образование по Маркетинг, Мениджмънт и Международна икономика. Тя е бизнес коуч по лидерство, акредитиран от Института по лидерство и мениджмънт във Великобритания и от 2009 година е пълноправен член на Британската Асоциацията по коучинг. Има множество международни специализации по комуникации, коучинг и лидерство, между които NLP от Калифорнийския университет Санта Круз (2009г.) и Медиация към Института за обучения на ООН (2011г.).  

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015