Преподаватели

Гергана Василева

Гергана Василева

Директор

London School of PR – Bulgaria

Гергана Василева е корпоративен консултант, експерт по комуникации и мениджмънт на репутацията и бизнес коуч по лидерство с доказан дългогодишен опит в успешни кампании за мултинационални компании. Тя има международна практика и работи за клиенти във Великобритания, Швейцария и България. Кариерата й включва консултантски проекти, разработване на комуникационни кампании и програми по лидерство за компании като P&G, Lufthansa, Western Union, Philips, BASF, Shell, OMV, ING, IBM, Diageo, Master Foods, Unicef, Abbott, Bulgarian Telecom, Autodesk, Coty и много други.

Гергана е Партньор в BRAIN Business Advisory Group, компания базирана в Женева, Швейцария, която тя основава съвместно със свои международни партньори през 2012 г. През 2005 година тя открива българския клон на Лондонското училище по PR, където води обучения и коучинг сесии по „Лидерство и влияние”, „Мениджмънт на репутацията”, „Кризисни комуникации”, „Презентационни умения”, „Вътрешни комуникации и ангажиране на служителите”. Гергана е собственик и Управляващ директор на консултантската компания UPR Consultancy, която основава през 2004 година.

Гергана има висше образование по Маркетинг, Мениджмънт и Международна икономика. Тя е бизнес коуч по лидерство, акредитиран от Института по лидерство и мениджмънт във Великобритания и от 2009 година е пълноправен член на Британската Асоциацията по коучинг. Има множество международни специализации по комуникации и лидерство, между които NLP от Калифорнийския университет Санта Круз (USA, 2009г.) и Медиация към Института за обучения на ООН (Geneva, 2011г.).