Обучения

Предоставяме както отворени обучения, така и специално разработени програми за нуждите на вашата компания. Какви са нашите предимства?

1. Опит

London School of Public Relations има богат опит в предоставянето на обучения на широк кръг специалисти и компании в различни сфери. Това ни дава предимството добре да познаваме предизвикателствата, пред които те са изправени и да предоставяме навременни и прецизни решения.

2. Експертиза

Нашите курсове се водят от експерти в индустрията, които споделят обща цел: да предоставят най-доброто от своите знания, опит и идеи на другите.

Освен постигането на целите на обучението, нашите курсове мотивират хората да подобрят представянето си и да добавят стойност към своята организация чрез разбиране на ролите и отговорностите на своя екип.

3. Практически подход

С ангажиращ, подкрепящ стил на фасилитиране, нашият обучителен подход използва практически инструменти за трансфер на умения, подобрения и реални резултати.

4. Индивидуални и екипни обучения

Независимо дали търсите курс за себе си или за вашия екип, ние ще отговорим на очакванията ви и ще разработим обучение специално за вас. Можем да обучим вашия екип онлайн, в нашия офис или на предпочитана от вас бизнес локация.

5. Онлайн или лични сесии

Избирате да учите от комфорта на собствения си дом или предпочитате динамиката на присъственото обучение? Всички наши обучения могат да се провеждат в хибриден вариант – едновременно присъствено и онлайн в нашата виртуална учебна зала.

6. Персонализирано и гъвкаво обучение

Нуждаете се от курс, специфичен за вашите нужди? Ние можем да приспособим нашите програми, за да отговарят на вашите изисквания. Предлагаме гъвкав подход към обучението и можем да намерим решения, които да работят за вас. Ако не намерите в сайта ни курса, който търсите, свържете се с нас и ние ще се радваме да го създадем за вас.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015