Преподаватели

Магдалена Николова

Магдалена Николова

Управляващ директор

MLC International

Магдалена Николова има богат практически опит в областта на коучинга, тренингите и организационната психология с мениджъри от България, Швейцария и Франция. Тя е Магистър по Организационна Психология и Управление на Човешките ресурси от Университета на Лозана, Швейцария.

Магдалена Николова е сертифицирана като НЛП Треньор, НЛП Мастер Практик и НЛП Практик лично от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП) и от NLP Academy, Лондон, Англия. Тя е първият и единствен НЛП Треньор в България, който е изцяло обучаван и сертифициран от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер.

През 2008 - 2009г. Магдалена специализира коучинг в акредитирания от Международната Коуч Федерация институт "Coaches Training Institute" в Париж, Франция. Тя е първият коуч от България, който става член на Международната Коуч Федерация (ICF) през 2007г.

Магдалена е била редовен преподател по Човешки ресурси и Организационно консултиране в Лозанския университет в Швейцария и в СУ "Св. Климент Охридски", където води практически семинари отново в областта на организационното консултиране и бизнесмедиацията.