Преподаватели

Мартина Бойнова

Мартина Бойнова

Вътрешни комуникации и Бранд мениджър

Experian Bulgaria

Мартина Бойнова е част от екипа на Experian Bulgaria от 2016 година и заема длъжността Вътрешни комуникации и Бранд мениджър.

Нейната роля е да се грижи до всички над 1000 служители на компанията в България да достига навременна и актуална информация чрез различните комуникационни канали. Ръководи комуникирането на стратегически проекти за българския офис с фокус върху посланията и таргет аудиторията, към която е насочена комуникацията. Занимава се с организирането различни вътрешни събития, свързани с постижения на компанията, имплементирането на ключови проекти, Diversity & Inclusion теми, като вярва, че служителите на компанията са най-добрите посланици на работодателската марка и добрият бранд се гради отвътре. Отговаря за всички PR дейности на компанията в България с фокус върху изграждането на работодателската марка с цел привличането на таланти. Мартина участва активно и в различни глобални проекти на Experian.

Преди Experian работи в Hewlett Packard България и е била част от EMEA Talent Acquisition и Global Talent Channels екипи като се е занимавала с техническо, административно и комуникационно подпомагане на директорите на съответните екипи.   

Завършва магистратура в Техническия Университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт с направление Човешки Ресурси. През 2017 година завършва London School of Public Relations и през 2020 година с радост се присъединява към лекторите на училището.

Обожава да пътува със семейството си и е горда майка на две момичета, които изцяло поглъщат свободното и време.