Преподаватели

Мартина Бойнова

Мартина Бойнова

Мениджър Комуникации и Ангажиране за ЕМЕА и Азия

Experian

Мартина Бойнова е част от екипа на Experian Bulgaria от началото на 2016 година като през последната една година заема длъжността Мениджър Комуникации и Ангажиране за регион ЕМЕА и Азия.

На тази роля, тя движи и организира вътрешни комуникации към повече от 5,000 служители, в над 20 държави, в 9 часови зони. Нейната функция е да се грижи до служителите в компанията в региона да достига навременна и актуална информация по ключовите теми за компанията, чрез различните вътрешно-комуникационни канали. Подпомага комуникирането на стратегически проекти с фокус върху ключовите посланията и таргет аудиторията, към която е насочена комуникацията. Занимава се директно с комуникации на СЕО-то и нейния мениджмънт екип за ЕМЕА & Аsia Pacific региона. Активно движи организирането на различни вътрешни онлайн събития, свързани с постижения на компанията, имплементирането на проекти, споделяне на добри практики, човешки ресурси, Diversity & Inclusion теми, както и теми свързнаи с околната среда.

На предишната си роля в Еxperian - Вътрешни комуникации и Бранд мениджър за България - повече от 5 години и половина ръководи вътрешните комуникациите и бранд позиционирането на компанията на българския пазар. Отговаряла е за всички вътрешни и външни кампании свързани с изграждането на работодателската марка, както и PR дейсностите на компанията в България. Вярва, че служителите на компанията са нейните най-добрите посланици на работодателската марка и че добрият бранд се гради отвътре.

Преди Experian, работи в Hewlett-Packard България и е била част от EMEA Talent Acquisition и Global Talent Channels екипи като се е занимавала с комуникационно, техническо и административно подпомагане на директорите на съответните екипи.   

Завършва магистратура в Техническия Университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт с направление Човешки Ресурси. През 2017 година завършва London School of Public Relations и през 2020 година с радост се присъединява към лекторите на училището.

Обожава да пътува със семейството си и е горда майка на две момичета, които изцяло поглъщат свободното и време.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015