Блог

PR индустрията непрекъснато се променя. Най-голямо въздействие има дигиталната революция и по-специално социалните медии. Да бъдеш дигитално грамотен е задължително за всеки, който се насочва към PR професията. Ето нашия списък с 5 важни промени, които повлияха на PR индустрията.

Влиятелният личен бранд е синоним на успех. Хората се интересуват повече от това да следват други хора, отколкото да следват компании. Човешката връзка често създава ниво на доверие, което е по-силно от всяка връзка, която една компания може да постигне.

Личният бранд и управлението на репутацията стават все по-важни за всички, особено в предизвикателните времена, в които живеем. Представяме ви извадка от онлайн книгата „Работа от къщи: Как да успяваме“ на UniCredit Bulbank. Виктория Блажева, Първи вицепрезидент и Директор „Връзки с обществеността и комуникации“ на УниКредит Булбанк, е лектор в новия курс„Личен бранд и управление на репутацията“ на London School of Public Relations

Работата ми е динамична, свързана със създаване на съдържание, ежедневни контакти с много и различни хора, както и срещи с нови и интересни казуси. Характерът ми е в пълно съответствие с дейността и това ме прави вечно търсещ и стремящ се към развитие и откриване на интересни възможности човек. Така попаднах на London School of Public Relations и станах част от курса „PR и мениджмънт на репутацията“, който откри много нови и необятни до този момент за мен страни.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015