Публикации

Работата ми е динамична, свързана със създаване на съдържание, ежедневни контакти с много и различни хора, както и срещи с нови и интересни казуси. Характерът ми е в пълно съответствие с дейността и това ме прави вечно търсещ и стремящ се към развитие и откриване на интересни възможности човек. Така попаднах на London School of Public Relations и станах част от курса „PR и мениджмънт на репутацията“, който откри много нови и необятни до този момент за мен страни.

Статията е изготвена в резултат на дискусия по време на обучението „Корпоративни комуникации“, част от курса  PR и мениджмънт на репутацията, с лектор Виктория Блажева, Първи вицепрезидент, Директор Комуникации и Diversity Manager на УниКредит Булбанк и участници: Велина Георгиева, Десислава Кюмюрджиева, Деян Ристов, Динко Тодоров, Петя Димитрова, Румяна Йорданова, Симона Колева и Яна Стоянова.

Интервю с Нели Ангелова, Мениджър Комуникации на Нестле за Югоизточен пазар и гост-лектор в London School of PR.

На 19 март започва новия курс "PR и мениджмънт на репутацията" на London School of PR в България. Поради засиления интерес в програмата на курса е включен нов модул „Influencer marketing“. Разговаряме с лектора по тази тема – Нели Ангелова, Мениджър Комуникации на Нестле за Югоизточен пазар.

Интервю с Janet Barrie, гост-лектор в London School of PR

На 9 октомври започва новото обучение "PR и мениджмънт на репутацията" на Лондонското училище по PR в България. В програмата на курса вече има включен и нов модул „Международни медии и видео-съдържание“, който се води от Джанет Бари, дългогодишен журналист, кореспондент и водещ в BBC News в цял свят.  

PR професията в световен мащаб продължава да се свързва с образа на една бляскава и пищна индустрия. Официозност, дипломатичност, делови език и етикет на поведение са само част от характеристиките на един PR. Но тази тържественост в реалността е плод преди всичко на упорита работа и пълна отдаденост.