Публикации

Пет причини да изберете London School of Public Relations

Работата ми е динамична, свързана със създаване на съдържание, ежедневни контакти с много и различни хора, както и срещи с нови и интересни казуси. Характерът ми е в пълно съответствие с дейността и това ме прави вечно търсещ и стремящ се към развитие и откриване на интересни възможности човек. Така попаднах на London School of Public Relations и станах част от курса „PR и мениджмънт на репутацията“, който откри много нови и необятни до този момент за мен страни.

MariaLondon School of PR ме срещна с интересни хора с много опит, които са готови да го споделят и да се впуснат във всяка една дискусия, която е интересна за курсистите. Това е различно място – в него не се учи тонове теория, а се прилага на практика.

 Ако имате нужда да надградите себе си или просто да „си сверите часовника“ – London School of PR е подходящото място, защото ще ви стимулира да мислите, да задавате въпроси и да търсите отговори, и не на последно място – да се развивате. Защото важни са въпросите, тъй като в търсенето на отговорите се достига до добрите и ценни идеи.

 

Мария Грудева,

Редактор

Списание Cosmopolitan


TsvetomirПрепоръчвам курсовете на London School of Public Relations на всеки професионалист, който желае не просто да надгражда своите мениджърски и презентационни умения, но и да задълбочи своите знания чрез изследването на най-новите и успешни тенденции в областта на комуникациите и маркетинга. Завършил съм немалко курсови обучения и тренинги, но именно тези в London School of PR са ми помогнали най-съществено както за утвърждаването ми като професионален комуникатор, така и за усъвършенстването ми като мениджър.

Курсовете на училището са изключително практично насочени, иновативни и професионално създадени с водещи лектори от най-висок ранг на европейско равнище. Учебната програма е разнообразна с разглеждането на казуси с фокус върху проследяването и разрешаването на проблеми от практиката, които развиват така търсеното в момента умения за “case solving”, без което нито един съвременен комуникатор не би могъл успешно да работи в която и да е бизнес индустрия. Обучението ми в курсовете „PR и мениджмънт на репутацията“ и „Социални медии и маркетинг на съдържанието“ оценявам като най-добрата инвестиция, която съм предприел за моята кариера до този момент.

Цветомир Стефанов

Ръководител „Протокол“

Банка ДСК


Iva„Образованието генерира доверие. Доверието поражда надежда. Надеждата създава мир“ (Конфуций – мислител и философ). Дълбоко вярвам, че начинът да бъдеш по-добър във всяко отношение, е да учиш през целия си живот. Именно затова избрах да премина два от курсовете на London School of Public Relations. Най-ценното е, че те предоставят актуална и важна информация в сферата на обществените науки. Съдържанието на курсовете дава практически съвети, на 100% приложими в професионална среда. Също така, в моята сфера на дейност, е изключително важно да бъдем „на гребена на вълната“ с най-новите тенденции, за което много ми помогнаха курсовете в Училището. Когато някой избира обучителен курс, иска най-доброто. А London School of PR безспорно е! Успехи!

Ива Тафраджийска

Corporate Affairs Lead

Нестле България


TonimirКурсът „PR и Мениджмънт на репутацията“ в London School of Public Relations е страхотен начин да обучите целия си екип, защото обединява теми, с които трябва да е наясно всеки професионалист в сферата на комуникациите. Хората с повече опит имат възможността да обсъдят реални казуси със свои колеги и да се заредят с нови идеи, а начинаещите успяват да научат много и разнообразни неща, за кратък период от време. Особено интересни са дискусии и дълбочината на разговорите, възможността да се разискват предизвикателства, които всички срещат в работата си и да се изгради солидна мрежа от професионалисти.  Практическата страна и съветите от колегите са доста конкретни и много от нещата успях да приложа в работата ми почти веднага.

Аз и целият ми екип от София преминахме през курса и обратната връзка, която получих от всички бе изключително висока. Препоръчвам „PR и Мениджмънт на репутацията“ в London School of PR на всички в сферата на комуникациите, които се стремят да бъдат в час с най-новото от всички области.

Тонимир Петров

Мениджър Комуникации

АББ България


Ekaterina

Когато започнах курса „PR и мениджмънт на репутацията“ на London School of PR, бях все още стажант в компанията. След тези няколко месеца, в които имах възможността да срещна професионалисти от различни сфери, станах по-уверена, общителна и най-важното – създадох ценни контакти. Именно това за мен е най-полезното от тези обучения – запознанствата с нови хора, обмяната на опит и идеи, практическата насоченост на всичко, което ни „преподават“.

Програмата е подходяща както за хора (като мен) с по-малко опит в сферата на корпоративните комуникации, така и за всеки, който иска да си „свери часовника“ с актуалните тенденции и работещите подходи за успешна комуникация.

 

Екатерина Бузалакова

Младши съветник Социални мрежи и външна комуникация

Vivacom

Следващият курс „PR и мениджмънт на репутацията“ на London School of Public Relations започва на 10 март.