За London School of PR

Лондонското училище по PR(LSPR) е международна организация за обучение и развитие на бизнеса, създадена през 1992 г. Училището има офиси в повече от 17 държави, между които Словения, Хърватска, Македония, Сърбия, Черна гора, България, Турция, Индия, Сирия, Русия, Белорус, Армения, Чехия, Малайзия, Полша и Латвия, а централата на училището е в Нотинг Хил, Лондон.

Училището има представителство в България от 2005 г., като за 10 години повече от 250 водещи специалисти по комуникации са завършили нашите курсове.
Занятията на London School of Public Relations се провеждат едновременно присъствено в офиса на училището и онлайн в нашата собствена виртуална учебна зала. Участиците в курсовете ни имат възможност да избират кой вариант на обучение предпочитат. 

Лондонското училище по PR е специализирано в следните области:

   PR и Мениджмънт на репутацията
   Ангажиране на стейкхолдърите и връзки с лидерите на влияние
   Бранд мениджмънт
   Управление на риск и кризи
   Лидерски умения
   Личен брандинг и влияние
   Комуникационни и презентационни умения
   Социални медии и социално влияние
   Корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие

В допълнение къмобученията, LSPR активно участва в развитието на бизнеса. Нашият богат списък от клиенти отразява глобалния ни успех в привличането на широк кръг от организации, които са избрали Лондонското училище заради нашия динамичен, насочен към намиране на решения, подход към обучението.

Ние работим както с частни лица, така и с корпоративни клиенти иразработваме специализирани курсове, съобразени с нуждите на клиента. Ако се вълнувате от развитието на марките, заинтригувани сте от корпоративните комуникации, привлечени сте от социалните медии и искате да научите повече, London School of PR ще ви предостави необходимите умения и прозрения, за да изпреварите другите и да останете атрактивни за клиентите си.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015