Коучинг

Предоставяме както отворени обучения, така и специално разработени програми за нуждите на вашата компания. Какви са нашите предимства?

1. Опит

London School of Public Relations има богат опит в предоставянето на обучения на широк кръг специалисти и компании в различни сфери. Това ни дава предимството добре да познаваме предизвикателствата, пред които те са изправени и да предоставяме навременни и прецизни решения.

2. Експертиза

Нашите курсове се водят от експерти в индустрията, които споделят обща цел: да предоставят най-доброто от своите знания, опит и идеи на другите.

Освен постигането на целите на обучението, нашите курсове мотивират хората да подобрят представянето си и да добавят стойност към своята организация чрез разбиране на ролите и отговорностите на своя екип.

3. Практически подход

С ангажиращ, подкрепящ стил на фасилитиране, нашият обучителен подход използва практически инструменти за трансфер на умения, подобрения и реални резултати.

4. Индивидуални и екипни обучения

Независимо дали търсите курс за себе си или за вашия екип, ние ще отговорим на очакванията ви и ще разработим обучение специално за вас. Можем да обучим вашия екип онлайн, в нашия офис или на предпочитана от вас бизнес локация.

5. Онлайн или лични сесии

Избирате да учите от комфорта на собствения си дом или предпочитате динамиката на присъственото обучение? Всички наши обучения могат да се провеждат в хибриден вариант – едновременно присъствено и онлайн в нашата виртуална учебна зала.

6. Персонализирано и гъвкаво обучение

Нуждаете се от курс, специфичен за вашите нужди? Ние можем да приспособим нашите програми, за да отговарят на вашите изисквания. Предлагаме гъвкав подход към обучението и можем да намерим решения, които да работят за вас. Ако не намерите в сайта ни курса, който търсите, свържете се с нас и ние ще се радваме да го създадем за вас.

Нашите консултантски услуги могат да ви помогнат да идентифицирате и разрешите проблеми, успешно да навигирате и управлявате промените, да направите анализ и да развиете правилните стратегии за вашата компания.

Предоставяме консултантски услуги, разработваме и изпълняваме цялостни проекти във всички сфери на специализация на London School of Public Relations:

 • PR и мениджмънт на репутацията
 • Корпоративни и бранд комуникации
 • Корпоративна идентичност и бранд мениджмънт
 • Маркетинг на съдържанието и социални медии
 • Онлайн мениджмънт на репутацията и SEO
 • Корпоративна социална отговорност
 • Вътрешни комуникации и ангажиране на служителите
 • Employer branding стратегии
 • Лидерски програми
 • Личен брандинг и комуникации
 • Програми за обучение и развитие на служителите
 • Дигитална трансформация на PR и HR функциите в организацията

Разгърнете потенциала си

Помогнете на промяната да се случи

Ние работим с личности и организации, като помагаме на хората да имат пълноценни и успешни кариери, да управляват своя бизнес и екип. Коучингът ви помага да изградите осъзнатост, дава възможност за избор и води до промяна.

Можем да ви помогнем

Ние вярваме, че вие имате отговорите на вашите предизвикателства и отговорите са вътре във вас. Ние ще ви помогнем да отключите своя потенциал.

Кариерните предизвикателства могат да се случат по всяко време в живота ви и понякога да изглеждат непосилни - независимо дали кандидатствате за по-висша позиция, проучвате промяна на посоката, връщане на работа след продължително отсъствие, справяне с лидерски отговорности или търсите гъвкави възможности. Възможно е да обмисляте да започнете самостоятелен бизнес, но да не сте сигурни в този път.

Управлението на бизнес и екипи е предизвикателно и често лидерите са сами в тази дейност. Коучинг методите са доказали своята ефективност при подпомагане на мениджърите в успешното ръководене на компаниите.

С нашия опит и специализиран коучинг подход, ние ще ви помогнем да постигнете своите цели.

PR, AI and Reputation Management

PR, AI and Reputation Management

Изкуственият интелект (AI) увеличава драстично възможностите на професионалистите в областта на PR...
Brand management & Employer branding

Brand management & Employer branding

Основната цел на курса по Brand management & Employer branding е да предостави на участниците необходимите знания...
Онлайн маркетинг и изкуствен интелект

Онлайн маркетинг и изкуствен интелект

Този курс е предназначен да ви помогне да развиете стратегия за вашия бизнес в сферата на социалните медии и маркетинга на съдържанието...
Лидерство и личен бранд

Лидерство и личен бранд

В информационната ера личният бранд е необходим за успеха на всеки човек...
Лидерство и влияние

Лидерство и влияние

Основната цел на курса е да предостави на участниците вдъхновяващо прозрение как хората могат да ...
Презентационни умения и управление на влиянието

Презентационни умения и управление на влиянието

Курсът предлага практическо обучение как да подобрите уменията си да правите презентации. Фокусът е ...
Мениджмънт на риск, проблеми и кризи

Мениджмънт на риск, проблеми и кризи

Целта на този курс е да покаже на участниците как да се подготвят и да защитят бранда и компанията ...
Storytelling

Storytelling

Разказването на истории е било и винаги ще бъде най-ценното умение, което всеки лидер трябва да притежава. Сторителингът е не просто умение, а изкуство...
Динамично лидерство

Динамично лидерство

Курсът Динамично лидерство ще ви помогне да развиете уменията си на лидер и мениджър. В обучението ще научите как ефективно и ефикасно да управлявате и мотивирате вашите екипи...
Лидерство и управление на промяната

Лидерство и управление на промяната

Практическият курс Лидерство и управление на промяната се фокусира върху развитието на основните умения, необходими за ефективно навигиране на промяната в организациите...

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive.
LSPR Всички права запазени © 2015